Top 5 leukste sneakers die je dit seizoen moet hebben!

De herfst is aangebroken, en naast het feit dat we weer kunnen genieten van het prachtige palet van vallende bladeren, is het ook dé perfecte tijd om je sneakercollectie een upgrade te geven. Deze herfst draait alles om comfort, stijl én een tikkeltje retro. Wil je weten welke sneakers je absoluut aan je voeten wilt hebben deze herfst? Lees snel verder, want hier komen de top 5 leukste sneakers van het seizoen!

1. Nike Dunk Low 

De Nike Dunk Low is terug van weggeweest, en hoe! Deze sneaker is de belichaming van retro cool met een moderne twist. De bruine variant past perfect bij het herfstige kleurenpalet. Stel je voor: een heerlijke boswandeling, bladeren die knisperen onder je voeten, terwijl je Dunks in warme aardetinten precies de juiste finishing touch aan je outfit geven. Het beste aan deze schoen? Het is super veelzijdig. Of je nu gaat voor een casual look met een jeans en hoodie, of een iets nettere outfit kiest – de Nike Dunk Low zit altijd goed.

2. Adidas Campus

Wie kent de klassieke Adidas Campus niet? Dit is zo'n sneaker die elk seizoen opnieuw relevant blijft, maar deze herfst krijgt hij extra liefde. Met zijn eenvoudige, strakke design en zachte suède afwerking past hij perfect bij de cosy vibes van het najaar. Combineer hem met een oversized trui en een stijlvolle jas, en je bent klaar om de herfst in te stappen. Bonuspunten voor comfort: je kunt gerust hele dagen door de stad struinen zonder dat je voeten moe worden.

3. New Balance 9060

New Balance is allang niet meer alleen voor de hardcore hardlopers – de 9060 bewijst dat ze ook streetwear-sterren kunnen zijn. Deze sneaker heeft dat stoere, chunky design dat nog steeds helemaal in is, maar de verfijnde afwerking zorgt ervoor dat je er ook nog eens mega stijlvol uitziet. De New Balance 9060 is als een knuffel voor je voeten: supercomfortabel, stevig, en toch speels door de verschillende kleuraccenten en materialen. Perfect voor een wandeling door het park of een middagje shoppen in de stad. De sneakers geven net dat extra beetje flair aan je herfstoutfits.

4. Adidas Samba

De Adidas Samba is een sneaker met een verhaal. Oorspronkelijk ontworpen voor voetballers, is deze schoen uitgegroeid tot een streetstyle icoon. Deze herfst is de Samba weer helemaal hot en niet meer weg te denken uit de schoenencollecties van sneakerheads. Het klassieke zwart-witte design geeft elke outfit een vintage edge. Het fijne aan de Samba is dat hij zowel sportief als chic gedragen kan worden – draag hem onder een jeans of zelfs onder een jurkje, en je ziet er moeiteloos trendy uit.

 

5. Reebok Smash Edge

De Reebok Smash Edge is de perfecte balans tussen sportief en edgy. Dit is de sneaker die je aantrekt als je wilt opvallen, zonder dat het te schreeuwerig wordt. Het futuristische ontwerp, de strakke lijnen en de mix van materialen maken deze schoen een absolute must-have voor de sneakerliefhebber. De Smash Edge voelt superlicht aan je voeten en biedt tegelijkertijd veel ondersteuning, wat ideaal is voor lange wandelingen door de herfstige natuur. Bovendien zorgt het unieke design ervoor dat je deze sneaker overal mee kunt combineren – van casual streetwear tot een wat meer urban-chique look.

Conclusie

De herfst is het perfecte seizoen om te experimenteren met nieuwe sneakers die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Of je nu gaat voor de retro vibe van de Nike Dunk Low, de veelzijdigheid van de Adidas Campus of de futuristische Reebok Smash Edge – met deze top 5 sneakers kom je deze herfst niet alleen warm, maar ook super stijlvol door.

Welke van deze vijf ga jij rocken? 👟🍂

Back to blog